Bestellen en betalen bij Funsquare.

Als je van maandag tot en met vrijdag vòòr 15.30 uur jouw bestelling plaatst en betaalt dan verzenden wij je order binnen maximaal 48 uur. Je kunt bij ons betalen met Ideal, PayPal en een Bankoverschrijving vooraf. Belgische klanten kunnen ook met Bancontact, Belfius, KBC en Sofort Banking betalen. Duitse klanten kunnen ook met Giropay betalen.

Funsquare is een onderdeel van de Bino Holding.

Ons bankrekeningnummer is: NL66 INGB 0007564541 t.n.v. Bino te Stadskanaal. De BIC code van de bank is: INGBNL2A.

Funsquare bezit het SSL certificaat. Een veilige internet verbinding.

Wat is SSL?

SSL wordt door miljoenen webwinkels en websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding zoals bij online aankopen, bij financiële transacties en/of bij het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.

Webwinkels en websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Zo zie je dit bijvoorbeeld op de inlogpagina van je bank. Voor een SSL verbinding is een SSL Certificaat noodzakelijk.

SSL biedt vertrouwen

Een SSL Certificaat is bovendien erg belangrijk voor de identiteit van onze webwinkel. Als bezoeker en/of klant van de webwinkel geeft dit vertrouwen en weet je dat er veilig met jouw persoonsgegevens wordt omgegaan. Door het certificaat weet je bovendien dat de gegevens alleen bij ons terecht zullen komen.

SSL en wetgeving

In de wet staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert daarom om gebruik te maken van een SSL Certificaat. Wij bezitten dus dit certificaat.

Wat betekent SSL?

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De afkorting SSL wordt altijd gebruikt als het gaat om het beveiligen van een internetverbinding.