(FAQ). Veelgestelde vragen

  • –  Online bestellen bij Funsquare?

Online bestellen bij Funsquare is 24 uur per dag en 7 dagen per week mogelijk. Het gehele bestelproces is gemakkelijk uit te voeren.

  • Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

Alle in onze webwinkel getoonde producten zijn in principe in voorraad. Als u uw bestelling heeft afgerond en het bedrag is op onze bankrekening bijgeschreven dan verzenden wij uw bestelling binnen 24 uur. U krijgt hiervan een bericht.

  •  Kan ik mijn bestelling zelf op komen halen?

Dat is mogelijk. Omdat we een webwinkel hebben wel graag van tevoren even bellen voor het maken van een afspraak.

  • Welke betalingsmogelijkheden heeft Funsquare?

Nederlandse klanten kunnen bij ons betalen met Ideal, Paypal en een Eigen bankoverschrijving vooraf. Belgische klanten kunnen via een Eigen bankoverschrijving vooraf en via Bancontact/Mister Cash of Sofort Banking betalen. Vanuit enkele ander Europese landen kan met een Eigen bankoverschirijving vooraf en via Sofort Banking worden betaald.

  •  Wat zijn de verzendkosten bij Funsquare?

Bijna alle artikelen zijn op voorraad, tenzij anders vermeld. Bestellingen die op maandag t/m vrijdag vòòr 16.00 uur bij ons binnenkomen en waarvan de betaling door ons is ontvangen, worden nog diezelfde dag aan u verzonden.

De verzendkosten worden tijdens de bestelprocedure automatisch berekend op basis van het totaalgewicht en de maximale afmeting van uw bestelling. Wij hanteren voor de verzending de tarieven van PostNL. Standaard berekenen wij per bestelling € 0,50 voor gemaakte administratie- en verpakkingskosten. Artikelen die niet door de brievenbus kunnen worden als pakket verzonden. Dat geldt ook voor brievenbuspost die wel door de brievenbus past maar op basis van het overschrijden van de bij PostNL toegestane maximale afmetingen voor brievenbuspost als pakketpost wordt beschouwd. Pakketten die buiten de maximaal toegestane afmetingen voor PostNL pakketten vallen verzenden wij met vervoersbedrijf GLS.

Komt de totale waarde van je bestelling (exclusief de verzendkosten) boven de € 50,00 dan wordt deze binnen Nederland gratis verzonden. Buiten Nederland is het bedrag voor gratis verzending € 75,00.