(FAQ). Veelgestelde vragen

  • Online bestellen bij Funsquare?

Online bestellen bij Funsquare is 24 uur per dag en 7 dagen per week mogelijk. Het gehele bestelproces is gemakkelijk door jou uit te voeren.

  • Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

Alle in onze webwinkel getoonde producten zijn in principe in voorraad. Bestellingen die op maandag t/m vrijdag vòòr 15.30 uur bij ons binnenkomen en waarvan de betaling door ons is ontvangen, worden binnen maximaal 48 uur aan je verzonden.

  •  Kan ik mijn bestelling zelf op komen halen?

Dat is mogelijk. Omdat we een webwinkel hebben en soms even afwezig zijn verzoeken wij je vriendelijk om van tevoren even te bellen voor het maken van een afspraak.

  • Welke betalingsmogelijkheden heeft Funsquare?

Nederlandse klanten kunnen bij ons betalen met Ideal, Paypal, Sofort banking en een Eigen bankoverschrijving vooraf. Belgische klanten kunnen via Bancontact/Mister Cash, Sofort Banking, Belfius, KBC en een Eigen bankoverschrijving vooraf betalen. Vanuit enkele ander Europese landen kan met een Eigen bankoverschrijving vooraf, via Sofort Banking en Giropay worden betaald.

  •  Wat zijn de verzendkosten bij Funsquare?

Bijna alle artikelen zijn op voorraad, tenzij anders vermeld. Bestellingen die op maandag t/m vrijdag vòòr 15.30 uur bij ons binnenkomen en waarvan de betaling door ons is ontvangen, worden binnen maximaal 48 uur aan jou verzonden.

Al onze bestellingen worden met een track en trace code aan u verzonden. Bestellingen die door de brievenbus kunnen worden als brievenbuspakje verzonden. De kosten hiervoor bedragen € 4,95. Bestellingen die niet door de brievenbus kunnen, worden als pakket verzonden. De kosten hiervoor bedragen € 7,50. Deze bedragen zijn inclusief € 0,75 voor administratie- en verpakkingskosten.

Komt de totale waarde van uw bestelling (exclusief de verzendkosten) boven de € 50,00 dan wordt deze binnen Nederland gratis verzonden. Voor België is het bedrag voor gratis verzending € 75,00.

  • Is de internetverbinding van Funsquare veilig?

Funsquare heeft een veilige SSL internet verbinding.

  • Wat is SSL?

SSL wordt door miljoenen webwinkels en websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding zoals bij online aankopen, bij financiële transacties en/of bij het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.

Webwinkels en websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Zo zie je dit bijvoorbeeld op de inlogpagina van jouw bank. Voor een SSL verbinding is een SSL Certificaat noodzakelijk.

SSL biedt vertrouwen.

Een SSL Certificaat is bovendien erg belangrijk voor de identiteit van onze webwinkel. Als bezoeker en /of klant van de webwinkel geeft dit vertrouwen en weet je dat er veilig met jouw persoonsgegevens wordt omgegaan. Door het certificaat weet je bovendien dat de gegevens alleen bij ons terecht zullen komen.

SSL en wetgeving.

In de wet staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert daarom om gebruik te maken van een SSL Certificaat. Wij bezitten dus dit certificaat.

Wat betekent SSL?

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De afkorting SSL wordt altijd gebruikt als het gaat om het beveiligen van de internetverbinding.

Wat betekent het Webwinkelkeur?

Funsquare is in het bezit van het keurmerk van Webwinkelkeur.

WebwinkelKeur staat voor een betrouwbare en klantvriendelijke webwinkel. Dat is ook wat Funsquare voor u wil zijn. Funsquare voldoet aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, onze identiteit is gecontroleerd en iedere klant kan een onafhankelijke klantbeoordeling plaatsen.

Bij Funsquare weet u zeker dat:
– Onze identiteit  door Webwinkelkeur is gecontroleerd.
– Wij voldoen aan en getoetst zijn op de belangrijkste Nederlandse wetgeving.
– Wij u meerdere manieren aanbieden om in contact met ons te komen.
– Uw eventuele klantbeoordeling onafhankelijk geplaatst kan worden.
– Wij onze algemene voorwaarden en ons privacy statement duidelijk in onze webwinkel hebben vermeld.

Zijn onze reviews echt?

Funsquare vindt het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Wat moet ik doen als ik een vraag over een product heb?

Vragen kun je altijd stellen via het contactformulier. Wil je liever telefonisch contact dan kan dat van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 – 20.00 uur via telefoonnummer 0599 622354. We proberen dan natuurlijk je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

  • Wat moet ik doen als ik een foutief artikel heb ontvangen?

Wij proberen vanzelfsprekend om dit niet te laten gebeuren. Maar ons werk blijft natuurlijk mensenwerk. Neem in dit geval contact op via het contactformulier of via telefoonnummer 0599 622354. Als we afspreken dat je het artikel retour kunt sturen dan storten wij na ontvangst van jouw zending je eventuele verzendkosten op je bankrekening en verzenden we daarna het juiste artikel.