(FAQ). Veelgestelde vragen

  • –  Online bestellen bij Funsquare?

Online bestellen bij Funsquare is 24 uur per dag en 7 dagen per week mogelijk. Het gehele bestelproces is gemakkelijk uit te voeren.

  • Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

Alle in onze webwinkel getoonde producten zijn in principe in voorraad. Als u uw bestelling heeft afgerond en het bedrag is op onze bankrekening bijgeschreven dan verzenden wij uw bestelling binnen 24 uur. U krijgt hiervan een bericht.

  •  Kan ik mijn bestelling zelf op komen halen?

Dat is niet mogelijk. Het verzendklaar maken en het verzenden van onze order vindt vanuit een andere locatie plaats.

  • Welke betalingsmogelijkheden heeft Funsquare?

Nederlandse klanten kunnen bij ons betalen met Ideal, Paypal en een Eigen bankoverschrijving vooraf. Belgische klanten kunnen via een Eigen bankoverschrijving vooraf en via Bancontact/Mister Cash of Sofort Banking betalen. Vanuit enkele ander Europese landen kan met een Eigen bankoverschirijving vooraf en via Sofort Banking worden betaald.

  •  Wat zijn de verzendkosten bij Funsquare?

Wij hanteren voor Nederland een vast tarief van € 3,95 per bestelling. Vanaf een bestelbedrag van € 50,00 verzenden wij binnen Nederland gratis.

Voor Belgie hanteren wij een vast tarief van € 5,95 per bestelling. Vanaf een bestelbedrag van € 75,00 verzenden wij naar Belgie gratis.

  • Uitsluiting retouren en herroeping?

Funsquare sluit alle sextoys uit van het retour- en herroepingsrecht waarvan na aflevering bij de consument de verpakking niet meer is gesealed en/of de verzegeling en de hygiene niet meer gewaarborgd kan worden. Het door u geretourneerde product of de geretourneerde producten moet(en) zonder meer aan een eventuele nieuwe koper kunnen worden doorverkocht.