Verzenden en Bezorgen. Onze partners: PostNL en GLS.

Bijna alle artikelen zijn op voorraad, tenzij anders vermeld. Bestellingen die op maandag t/m vrijdag vòòr 16.00 uur bij ons binnenkomen en waarvan de betaling door ons is ontvangen, worden nog diezelfde dag aan u verzonden.

De verzendkosten worden tijdens de bestelprocedure automatisch berekend op basis van het totaalgewicht en de maximale afmeting van uw bestelling. Wij hanteren voor de verzending de tarieven van PostNL. Standaard berekenen wij per bestelling € 0,50 voor gemaakte administratie- en verpakkingskosten. Artikelen die niet door de brievenbus kunnen worden als pakket verzonden. Dat geldt ook voor brievenbuspost die wel door de brievenbus past maar op basis van het overschrijden van de bij PostNL toegestane maximale afmetingen voor brievenbuspost als pakketpost wordt beschouwd. Pakketten die buiten de maximaal toegestane afmetingen voor PostNL pakketten vallen verzenden wij met vervoersbedrijf GLS.

Komt de totale waarde van uw bestelling (exclusief de verzendkosten) boven de € 50,00 dan wordt deze binnen Nederland gratis verzonden. Buiten Nederland is het bedrag voor gratis verzending € 75,00.

Uw bestelling kan na het maken van een afspraak worden afgehaald.

   vlag Duitsland